Gaz Metan a remizat în deplasare cu ACS Poli Timişoara, scor 1-1

Gaz Metan şi ACS Poli Timişoara şi-au împărţit ocaziile în prima repriză a partidei disputate luni seara, ultima a etapei cu numărul douăzeci şi doi.

Până la pauza mare însă tabela nu s-a modificat, asta în condiţiile în care Răzvan Pleşca a scos şutul lui Doman din interiorul careului, iar apoi Straton a scos şi el de sub bară şutul din lovitură liberă a lui Eric de Oliveira, asta după ce mingea a fost deviată. Drăghici a şutat apoi şi el pe lângă din câţiva metri, iar la poarta cealaltă, loviturile de cap ale lui Sikorski nu au găsit ţinta.

 

În debutul actului secund, brazilianul Eric de Oliveira a şutat din unghi, însă portarul gazdelor a reuşit să scoată de lângă bară. În minutul 61, alb-negri au rămas în zece oameni după ce Dario Rugasevici a văzut al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu. Peste doar cinci minute, Doman, găsit excelent de Artean, a speculat ieşirea greşită la off-side a fundaşilor Gazului şi a marcat printre picioarele lui Răzvan Pleşca. Cristian Pustai nu a renunţat la luptă şi l-a trimis în teren pe Alexandru Buziuc. În minutul 76 acesta a profitat de o eroare în lanţ în defensiva timişorenilor şi înscris cu un şut sub bara transversală. Gaziştii puteau pleca cu toate cele trei puncte de la Timişoara, însă şutul lui Alexandru Munteanu, scăpat singur spre poartă, a lovit bara.

Print