Gaz Metan a pierdut cu Concordia Chiajna, scor 1-2

Gaz Metan a înregistrat o nouă înfrângere în campionat.

Formația lui Cristian Pustai a fost învinsă aseară de Concordia Chiajna cu scorul de 2-1. În urma acestui rezultat, alb-negri au coborât pe penultima poziție a clasamentului Ligii întâi Betano, cu doar patru puncte acumulate în primele nouă etape. În etapa viitoare, Gaz Metan va avea o deplasare infernală în compania Stelei.

În urma acestui rezultat, alb-negri au căzut pe poziția a treisprezecea, penultima a clasamentului Ligii întâi. Gaz Metan a avut prima ocazie a partidei disputate în compania Concordiei Chiajna. În minutul 7, Darius Olaru i-a pasat bine lui Sergiu Popovici, acesta a intrat în careu, după care a șutat spre colțul lung. Mingea s-a dus însă pe lângă poartă. Ilfovenii au marcat în minutul 15 al partidei de la Mediaș printr-o lovitură de cap a lui Bud. Golul a fost însă anulat pentru off-side. Același Bud a mai avut o ocazie în minutul 28, atunci când lovitura sa de cap a trecut pe lângă bară.

 

Ilfovenii au deschis scorul imediat după pauză. Ronaldo Deaconu a transformat o lovitură liberă de la circa 20 de metri. Mingea a lovit bara și a intrat apoi în poartă. În minutul 60, Concordia a mai avut o bară, la o minge deviată de Marc după un corner. Peste doar un minut, oaspeții și-au dublat avantajul. Paul Batin a șutat imparabil de la 16 metri, după o pasă a lui Marian Cristescu. În minutul 84, Chiajna a rămas în zece oameni, după ce Patache a văzut al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu. În ultimul miunut regulamentar, Paul Batin a fost și el eliminat iar ilfovenii au rămas în nouă jucători. În al treilea minut de prelungiri Bojan Golubovici a marcat cu o lovitură de cap pentru 2-1. Acesta a fost scorul final al întâlnirii.

Print