Gaz Metan a fost învinsă de FC Botoșani în deplasare cu scorul de 2-0

Gaz Metan a fost învinsă de FC Botoșani în deplasare cu scorul de 2-0.

Gruparea de pe Târnava Mare a încheiat cu un eșec sezonul 2017-2018. Darius Olaru a ratat un penalty în debutul partidei, iar apoi moldovenii au înscris de două ori în actul secund prin Mihai Roman și Lorand Fulop. 

Gaz Metan a început bine partida de la Botoșani, iar în minutul 4 Darius Olaru a fost faultat în careul de 16 metri. Același jucător a executat lovitura de pedeapsă, însă portarul Ianoș Brînză a reușit să respingă. În minutul 20, lovitura de cap a lui Iulian Cristea după un corner, a fost scoasă de pe linia porții de Acsinte. Peste zece minute, Răzvan Pleșca a respins șutul lui Mihai Roman din marginea careului de 16 metri, iar apoi același Roman a nimerit transversala dintr-o lovitură liberă.

FC Botoșani a deschis scorul în minutul 56, atunci când Mihai Roman a marcat din plonjon după o centrare venită de la Chitoșcă. Autorul primului gol a centrat decisiv peste alte șase minute pentru lovitura de cap a lui Lorand Fulop, care a dus scorul la 2-0. Cu un sfert de oră înainte de final, Răzvan Pleșca a mai blocat un șut al aceluiași Roman, iar în minutul 89 Andrei Tîrcoveanu, ajuns la finalizare, a ratat ținta iar partida s-a încheiat cu victoria formației gazdă.

Print