Gaz Metan a învins Sepsi Sfântu Gheorghe în deplasare, scor 2-1

Gaz Metan a învins Sepsi Sfântu Gheorghe în deplasare, scor 2-1.

Formația lui Mihai Teja a fost condusă în partida disputată duminică seara, însă a revenit prin Iulian Cristea și a dat lovitura în minutele de final prin David Caiado. În urma acestui rezultat, gruparea de pe Târnava Mare a acumulat 20 puncte și este pe podiumul Ligii întâi.

Gaz Metan a avut prima ocazie a partidei de la Sfântu Gheorghe în minutul 22, însă șutul lui Fofana Boubacar de la circa 30 metri a șters transversala porții adverse. La poarta cealaltă Răzvan Pleșca a intervenit foarte bine la lovitura de cap a lui Yasin Hamed. În minutul 31, formația gazdă a deschis scorul în urma unei acțiuni frumoase de cap. Același Yasin Hamed a trimis mingea în poartă din centrul careului de 16 metri. Gaziștii au egalat peste doar șapte minute. Iulian  Cristea a înscris cu capul după o centrare foarte bună a lui David Caiado.

La șase minute de la reluarea jocului, Carlos Fortes a șutat în plasa laterală din careul de 16 metri, iar apoi în minutul 68 a scăpat singur spre poarta adversă dar a șutat în portarul Niczuli. În minutul 87, șutul lui Vașvari a trecut puțin pe lângă poarta lui Răzvan Pleșca, iar cu un minut înainte de final, gaziștii au reușit să dea lovitura. Căpitanul Marius Constantin a plecat pe contraatac din propria jumătate, a pasat în dreapta pentru Yazalde, acesta a recentrat în careu, Constantin a sărit peste minge, iar David Caiado a trimis-o în poartă. 

Print