Gaz Metan a fost învinsă în deplasare de Politehnica Iași, scor 1-0

Gaz Metan a fost învinsă în deplasare de Politehnica Iași, scor 1-0.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Zaharia după o jumătate de oră de joc. De partea cealaltă, Yazalde Gomes și Nasser Chamed au semnat ocaziile alb-negrilor, care au plecat însă fără niciun punct din Moldova.

Politehnica Iași a avut prima ocazie a partidei disputate duminică seara pe teren propriu în minutul 14, atunci când lovitura de cap a fundașului Ovidiu Mihalache a trecut pe lângă poarta lui Pleșca. După o jumătate de oră de joc, Sin a fost deschis pe partea stângă, a preluat mingea însă a părut că a făcut acest lucru cu ajutorul mâinii, a șutat, Pleșca a respins mingea în față, iar Alexandru Zaharia pe fază, a trimis-o în poartă. Prima ocazie a medieșenilor a venit cu două minute înainte de pauză, atunci când șutul lui Yazalde din cădere în urma unei lovituri de colț, a trecut pe lângă poarta ieșenilor. Repriza s-a încheiat cu parada lui Pleșca după șutul lui Mihalache din lovitură liberă.

Gaz Metan a căutat golul egalizator în actul secund, fără să reușească însă acest lucru. În minutul 70, Nasser Chamed, jucător introdus după pauză, a trimis cu capul o minge spre poarta adversă, însă aceasta nu i-a pus probleme lui Ruben Mino. Același Nasser Chamed a șutat apoi în minutul 78 din careul de 16 metri, dar portarul Iașiului a fost pe fază și a reușit să respingă mingea în față. În urma acestui rezultat, Gaz Metan a căzut pe poziția a zecea a clasamentului și a rămas cu 29 puncte acumulate.

Print